nl en fr

welkom

Is uw bedrijf op zoek naar persoonlijke begeleiding voor het vinden van de juiste professional
of naar een manier om het talent in uw team alle kansen te geven? 

There’s no business like People Business. Dat is de overtuiging van Tavernier & Van De Vijver. Onze menselijke aanpak biedt een authentiek antwoord op de professionele uitdagingen van vandaag. Bedrijven die een doelgerichte koers varen, vinden niet zomaar mensen voor hun organisatie: ze vinden de juíste mensen. Gedreven medewerkers die effectief presteren vanuit hun passie, positivisme en authenticiteit. 

Voortdurende verandering drijft de druk op. Door een kader te creëren waarbinnen mensen doelgericht kunnen communiceren en samenwerken, haalt u het beste uit uw team. Effectief leiderschap en een menselijke visie op werk stimuleren de drang naar persoonlijke ontwikkeling en groei. Zo geeft u uw eigen talent en dat van uw teamleden alle kansen. 
 

TAVERNIER & VAN DE VIJVER IN VIER OVERTUIGINGEN

Passie

Waar mensen de ruimte krijgen om bezig te zijn met hun passie, ontstaat energie en onderneemt men actie. Dat resulteert in betere persoonlijke prestaties én heeft een positief effect op anderen.

Authenticiteit

Wie authentiek communiceert en handelt, wordt automatisch gezien en gehoord. Authenticiteit is dan ook een voorwaarde voor effectief leiderschap. Meer nog, het is de motor van verandering.

Integriteit

Transparantie, openheid en eerlijkheid leiden tot duurzame relaties. Waar de maskers wegvallen, wordt de meerwaarde (h)erkend.

Positief denken

Overgaan van een probleemfocus naar een positieve kijk creëert energie en leidt tot perspectieven. Door te spreken over de dingen die wél goed gaan, de zaken die wél mogelijk zijn, wordt duidelijk hoe men nog meer kan realiseren.

lees meer

Executive Search

Het herkennen van talent draait om visie, ervaring en gevoel voor mensen. Samen met u zetten wij de juiste professional op de juiste plaats.

meer info

Leadership Development

Leiderschap draait om nederigheid en een sterk gevoel van verantwoordelijkheid. Laat het menselijk kapitaal in uw organisatie kennismaken met de eigen kracht en alles wordt mogelijk.

meer info